За нас

Интернет магазинът WatchesBG.com e собственост на "ИНГ тайм" ЕООД ЕИК: BG204900052

Регистрация: София, бул. Христо Ботев 144Б 

Банкова сметка:

Първа инвестиционна банка

BIC: FINVBGSF

IBAN: BG09 FINV 9150 1017 1003 51

Титуляр: "ИНГ тайм" ЕООД

 

   Вече повече от 15 години се занимаваме с продажба на часовници, а от 2005 година стартира нашият онлайн магазин. Фирмата е оторизиран разпространител на продуктите на много марки часовници, които имат представители в България.

   Всички продукти представени в WatchesBG.com са оригинални и с гарантиран произход. Всички са от официални вносители или официални представители за съответната марка за България.

ПРЕЗ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОДИНИ, НАША ЦЕЛ Е ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ ДИРЕКТНО ПРОДУКТИТЕ НА ПРЕДСТАВЕНИТЕ МАРКИ НА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАМАЛЕНИЯ И БОНУСИ.


АКО СТЕ ОТКРИЛИ НЯКОЙ ПРОДУКТ НА ПО-НИСКА ЦЕНА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

НИЕ ЩЕ ВИ ГО ПРЕДОСТАВИМ НА ПО-НИСКАТА ЦЕНА ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ. 

 РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СОБСТВЕН СЕРВИЗ на часовници CASIO

Нашият сервиз е оторизиран от официалния вносител на CASIO за България да извършваме всички следгаранционни ремонти на марката. Имаме налични много резервни части (каишки, верижки, коронки, корпуси). Можем да осигурим ВСИЧКО необходимо за Вашият часовник CASIO. 

За гаранционното поддържане на всички останали марки също може да изпратите часовника в нашия сервиз, а ние ще го представим в официалния сервиз на съответната марка за отстраняване на възникналия проблем. Връщането към вас ще бъде за наша сметка. 

 

Офис на онлайн магазина и сервиз:

София; бул. Христо Ботев 161;
GSM: 0899-827-674; 0878-666-087