За нас

Интернет магазинът WatchesBG.com e собственост на "ИНГ плюс" ЕООД ЕИК: 204534078

Офис на онлайн магазина: София, бул. Христо Ботев 161 

Банкова сметка:

iCard AD

BIC: BGUSBGSF

IBAN: BG18INTF40015037680456

Титуляр: "ИНГ плюс" ЕООД

 

   Вече повече от 20 години се занимаваме с продажба на часовници, а от 2005 година стартира нашият онлайн магазин. Фирмата е оторизиран разпространител на продуктите на много марки часовници, които имат представители в България.

   Всички продукти представени в WatchesBG.com са оригинални и с гарантиран произход. Всички са от официални вносители или официални представители за съответната марка за България.

ПРЕЗ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОДИНИ, НАША ЦЕЛ Е ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ ДИРЕКТНО ПРОДУКТИТЕ НА ПРЕДСТАВЕНИТЕ МАРКИ НА ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАМАЛЕНИЯ И БОНУСИ.


АКО СТЕ ОТКРИЛИ НЯКОЙ ПРОДУКТ НА ПО-НИСКА ЦЕНА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

НИЕ ЩЕ ВИ ГО ПРЕДОСТАВИМ НА ПО-НИСКАТА ЦЕНА ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ. 

 РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СОБСТВЕН СЕРВИЗ на часовници CASIO

Нашият сервиз е оторизиран от официалния вносител на CASIO за България да извършваме всички следгаранционни ремонти на марката. Имаме налични много резервни части (каишки, верижки, коронки, корпуси). Можем да осигурим ВСИЧКО необходимо за Вашият часовник CASIO. 

За гаранционното поддържане на всички останали марки също може да изпратите часовника в нашия сервиз, а ние ще го представим в официалния сервиз на съответната марка за отстраняване на възникналия проблем. Връщането към вас ще бъде за наша сметка. 

 

Офис на онлайн магазина и сервиз:

София; бул. Христо Ботев 161;
GSM: 0899-827-674; 0878-666-087


Фирма ИНГ плюс ЕООД беше включена в Оперативна програма: „Иновации и конкурентоспособност“.

Приоритетни оси: Предприемачество и капацитет за растеж на МСП.

Наименование на процедура:  Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Наименование на проекта: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Цел/и на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Дата на стартиране:  02.09.2020 г.

Дата на приключване: 02.12.2020 г.

Обща стойност: 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.