Как се поръчва

След като сте решили вече кой продукт желаете да закупите, натиснете бутонът КУПИ или ако желаете да пазарувате на кредит, натиснете бутона КУПИ на КРЕДИТ

Ако сте натиснал(а) КУПИ на КРЕДИТ, се отваря таблица, от която да се запознаете и изберете срока за който желаете да изплащате избрания продукт. Под таблицата има още един бутон "Купи на кредит". С него продукта се "записва" в количката за пазаруване.

С това действие, избрания часовник все още не е закупен. Той само е запазен във Вашата количка за пазаруване и ви е сте избрал срок за разсрочено изплащане. Ще стои там, до като вие не решите да го махнете или да завършите пазаруването, като натиснете бутон "КОЛИЧКА".  Намира се в горния десен край на страницата.

Отваря се нов прозорец "Вашата поръчка", където имате следните възможности:

  • да промените броя на избрания продукт;  
  • да изтриете продукт от вашата количка;

Ако имате код за намаление, въведете в "КОД ЗА НАМАЛЕНИЕ". Кода трябва да се въведе точно както сте го получили. Всички букви са латиница и трябва да се отчита главни и малки букви. След натискане на бутона ОБНОВИ, съответното намаление се калкулира в крайната цена.

  • Ако имате ваучер за подарък, въведете кода във "ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК". След натискане на ОБНОВИ, неговата стойност ще намали крайната цена на поръчката. 

По-долу в страницата имате възможност да изберете дали да се регистрирате в сайта или да направите поръчка като гост. Възможностите са:

  • НОВ КЛИЕНТ или
  • СЪЩЕСТВУВАЩ КЛИЕНТ 

И двете възможности предлагат лесно и удобно финализиране на поръчката. Разликата е, че ако направите регистрация в сайта ще получавате информация за нови промоции и намаления, кодове на намаления и др.

След това трябва да попълните адрес за доставка и телефон за контакт и имейл. 

- посочете дали адреса за доставка съвпада с адреса за плащане;

- системата ще ви предложи възможните начини за доставка и стойността на доставката;

- изберете предпочитания начин на плащане (- на кредит-чрез TBI Банк; - с наложен платеж при доставяне пратката; - банков превод или - плащане през PayPal.)

Ако сте избрали покупка на кредит, трябва да въведете необходимата информация за обработка на кредита, както и да потвърдите съгласие за обработка на личните ви данни.

Поръчката се финализира с бутон ПОРЪЧВАМ.

Това е всичко. Ще получите имейл, че поръчката е приета и се обработва. На същия имейл адрес ще получавате информация за статуса на Вашата поръчка и кога следва да я очаквате.

Ако сте избрали покупка на кредит, ще се свържем с вас на оставения телефонен номер за потвърждаване (или отказ) на искането ви за кредит.

Преди да изпратим пратката ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер за потвърждаване на поръчката.

 

Видео клип-как да поръчам