Защо да изберете нас !!!

  1. Защото знаем какво продаваме. Както виждате сайта е САМО ЗА ЧАСОВНИЦИ. Има много сайтове, които продават от мобилни телефони до печки, хладилници и телевизори. Те не познават в детайли стоките, които предлагат. Ако имате конкретни въпроси за някой артикул едва ли ще могат да ви отговорят компетентно.
  2. Защото може да получите помощ или съвет за функциите и ползването на часовника. АКО СТЕ НАШ КЛИЕНТ и имате нужда от помощ или съвет за ползване на часовника, може да ни потърсите на посочените телефони или на електронната поща. Ние ще ви съдействаме.
  3. Защото получавате часовника настроен и сверен. Готов за ползване. Преди да ви изпратим часовника, ние го проверяваме в детайли дали няма някакъв скрит дефект или издраскване. След това се сверява и му се задават всички базови настройки (за България, географско местоположение, часова зона. Това се отнася за по-сложните часовници)
  4. Защото получавате часовника с регулирана по желания размер верижка. Ако сте указали, че желаете стесняване на верижката и сте посочили обиколка на китката, часовника ще бъде стеснен. Ще му бъдат свалени необходимия брой елементи от верижката. Свалените елементи се поставят в кутията с часовника. Ако случайно не сте определили точно колко да стесним часовника, то винаги може да се поставят отново свалените елементи.
  5. Защото получавате часовника в оригинална опаковка от марката. Стремим се максимално да запазим от нараняване оригиналната кутия. Ако е необходимо правим допълнително ВТОРА ТРАНСПОРТНА КАРТОНЕНА ОПАКОВКА. Така вие може да разчитате, че оригиналната опаковка е подходяща за поднасяне на подарък.
  6. Защото гаранцията, която получавате за часовника е осигурена в наш сервиз и в сервиз на официалния вносител на съответната марка. С часовника получавате две гаранционни карти. Едната е нашата, а втората е оригиналната гаранционна карта от официалния вносител. При необходимост може да се възползвате от по-удобния за Вас сервиз.
  7. Защото в гаранцията на часовниците е включена и батерията. Електронните часовници са окомплектовани с батерии от производителя. Никой не знае колко време часовника е стоял в склад на производителя, после в склада на търговеца или на витрина преди да стигне до вас. Ние поемаме този ангажимент и подменяме батерията безплатно в рамките на гаранционния срок. Повярвайте, как ще бъде затворен часовника след смяна на батерията има огромно значение. Особено за водоустойчивите часовници. След това часовника ще Ви бъде изпратен обратно за наша сметка.
  8. Защото връщането на часовника към вас е безплатно. Ако се наложи  часовника да се сервизира в гаранционния срок, го изпращате на посочения адрес заедно с ОРИГИНАЛА на гаранционната карта. След като се уточни проблема, се свързваме с вас за да ви уведомим за проблема. След отстраняването му, часовникът Ви се връща за наша сметка.
  9. Защото нашият сервиз е гаранционен и следгаранционен  сервиз на CASIO за България. За това при покупка на часовник CASIO от нас, може да получите най-подробна информация за всеки часовник CASIO. Може да поръчате допълнително резервни каишки или каквото и да е за Вашето CASIO на най-добрите цени.
  10. Защото при нас имате осигурена поддръжка на Вашия часовник на по-добри цени. Всеки часовник, дори и най-скъпия, (както кварцов, така и механичен), след изтичане на гаранционния срок, през определено време се нуждае от някаква профилактика. Ако часовникът е закупен от нас, ще имате между 10 и 30 % отстъпка от стойността на ремонта.

 

Адрес на офиса и сервиза на WatchesBG.com в София,

София; бул. Христо Ботев 161;
GSM: 0878 666 087

Работно време:

от понеделник до петък

- от 09.30 до 13.00

- от 15.45 до 18.00