Спортен часовник GARMIN "Fenix 5X Sapphire" 010-01733-01 Bluetooth

Спортен часовник GARMIN "Fenix 5X Sapphire" 010-01733-01 Bluetooth

Спортен часовник GARMIN "Fenix 5X Sapphire" 010-01733-01 Bluetooth

GARMIN Fenix 5X Sapphire е зареден с модерни сензори, GPS/Glonass позициониране чрез новата стоманена EXO антена и брилянтен цветен дисплей с висока резолюция, видим на слънчева светлина. Той е с недраскаемо сапфир кристал стъкло и бутони от благородна стомана, за допълнителна издръжливост. Устройството е с мултиспорт тренировъчни функции, нови функции за планински бегачи и разширена навигация. Атлетичният, здрав и високотехнологичен дизайн го прави перфектен за активности на открито. Fenix 5X Sapphire е смарт, той подържа LiveTrack, Smart Notifications и Connect IQ приложенията.

Базовият комплект включва:

  • Сив Fenix 5X Sapphire с черна гумена каишка.
  • USB кабел за зареждане/данни
  • Документация на продукта

Разновидности:

010-01733-01 - fenix 5X Sapphire, Сив с черна каишка, цена 1469,00 лв.

010-01733-03 - fenix 5X Sapphire, Сив с метална каишка, цена 1760,00 лв.

510-01733-03 - fenix 5X Sapphire, Сив с метална каишкаOFRM 2 години, цена 1803,00 лв. 

210-01733-03 - fenix 5X Sapphire, Сив с метална каишкаOFRM Lifetime, цена 1820,00 

Многофункционален

Fenix 5X Sapphire е спортен часовник, предназначен да помага на хората в спортните им дейности и живот на открито. Той поддържа спортове като колоездене, бягане, плуване, катерене, тренировки на закрито, ски спускане и други. 

Когато бягането стане сериозно

Чрез VO2 max вие получавате информация за реалното ви фитнес ниво, въз основа на вашите данни за ефективност и сърдечна честота. След края на тренировка съветника за възстановяване ви казва колко време ви трябва за да се възстановите. Тези показатели показват резултатите в бягането, които можете  във времето да ги използвате за да подобрите ефективността си. 

Бягайте вертикално

Fenix 5X Sapphire е предвидил специален профил за нуждите на бегачите по пътеките. Новите функции включват автоматичното превключване на представянето на данните по време на плоско бягане и повече катерачни данни.

Гмурнете се

Независимо дали тренирате в открити води или басейн, Fenix 5X Sapphire улавя детайлни плувни показатели, включително разстояние, скорост, брой загребвания, темпо и SWOLF резултат. Има сигнали за разстояние, които ви уведомяват когато една част от тренировката е приключила, както и сигнали за време, които ви помагат да задържите вашето темпо. Отделно има и сигнали за калории и темпо на загребване.

Каране на колело

Fenix 5X Sapphire е съвместим със сензори за каданс, скорост и сърдечна честота, за да ви осигури повече възможности за вашите вело тренировки. 

Навигация

Fenix 5X Sapphire ви предоставя разбираема навигация и функция за следене, за да може да ви навигира на и извън утъпканите пътеки. Той записва GPS следи докато се движите. Можете да маркирате места, примерно превозно средство, старт и други. С Fenix 5X Sapphire можете да си създадете маршрут или да маркирате до 1000 места и да навигирате към тях. Чрез безплатното приложение на Garmin BaseCamp, вие можете да споделите приключенията си с вашите приятели и семейство.

Пълноцветна карта.

Независимо дали сте в града или по пътеките, картите и навигационните функции на Fenix 5X Sapphire ще ви помогнат да се ориентирате с един поглед.

Европейска топографска карта, може да бъде качена на часовника (Инсталирана е предварително само на модели 510-01733-03 и 210-01733-03).

Опцията за двупосочна маршрутизация дава на бегачите и велосипедистите възможността да въведат разстоянието, което те искат и часовникът да предложи подходящи маршрути.

Лесни за разчитане знаци за ориентиране, предоставят банери на дисплея, които показват предстоящите завои.

Around Me режима на картата показва местата около вас в опростен графичен интерфейс, който увеличава осведомеността и лекота при навигиране в непозната среда.

Данните на картата предоставят ключова информация, така че да не е нужно да преминавате през екраните.

GroupTrack ви позволява да наблюдавате какво се случва с вашите приятели за приключения, като каране на ски; LiveTrack позволява на приятелите ви да следват приключенията ви в реално време.

В часовника може да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България.

Алтиметър, барометър и компас

Fenix 5X Sapphire е оборудван с алтиметър, барометър и компас, който се калибрира автоматично чрез GPS приемника.Вграденият алтиметър ви предоставя данни за надморската височина, а барометъра може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха.

Вграден оптичен сензор за пулс 

С технология Elevate ви позволява да наблюдавате непрекъснато сърдечната си честота, без да носите допълнителен колан. В допълнение към броенето на крачките и проследяването на качеството на съня, часовникът използва сърдечната честота, за да осигури информация за изгорените калории и количествена оценка на интензивността на вашите фитнес занимания.

Останете свързани

Fenix 5X Sapphire е умен и поддържа връзка със света - било то чрез вашият смартфон, за да получавате смарт известия или чрез вашия WiFi за безпроблемно автоматично качване на дейности на Garmin Connect. Ако желаете да държите информирани вашите приятели за вашето местонахождение, можете да използвате LiveTrack. Fenix 5 Sapphire е съвместим с iPhone 4S или по нова версия, Android 4.3, Galaxy S3 или по нова версия, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 и 5 или по нова версия и други. Телефонът трябва да е Bluetooth Smart.

Памет на часовника: 16 GB

НЕДРАСКАЕМО САПФИР КРИСТАЛ СТЪКЛО.

Размери (ШxВxД): - 51 мм x 51 мм x 17.5 мм.

Ширина на диспплея: 30.5 мм.
 
Резолюция на дисплея (ШxВ): 240 x 240 пиксела.

Живот на батерията: до 35 часа в UltraTrac режим; до 20 часа в GPS решим на обучение; до 12 дни в режим на часовник.

Спецификация
Стилспортен
Механизъмкварцов
Материал корпусблагородна стомана
Цвят корпуссив
Материал верижкаполимерен материал
Материал стъклосапфир кристал
Водоустойчивост10 bar / 100 m
Специални функцииGPS - компас - алтиметър - барометър
Гаранция2 години

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

100% оригинален продукт

Гарантиран произход 

Безплатна доставка над 80 лв.

(не важи за резервни части, каишки, верижки)

14 дни право на връщане

Изтегли Формуляр за отказ 

  • Разглеждано: 796
  • Производител: GARMIN
  • Код на продукта: 010-01733-01
  • Наличност: Ограничено количество
  • 1,469.00 лв.
Можете да закупите продукта с 0% лихва!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 367.25 лв. на месец